Ønsker du god og jevn temperatur i garasjen kan du skaffe deg en egen varmepumpe tilpasset boder og garasjer. En varmepumpe i garasjen er lurt av flere grunner, særlig dersom du har planer om å bruke garasjen mye som arbeidssted.

Flere bruker garasjen til å jobbe med bilen, motorsykkelen eller annet arbeid. Andre bruker det som et ekstra oppholdsrom til å «henge», spille brettspill, dart og mer. Garasjen er altså flott som et ekstra oppholdsrom, men det er ikke samme isolasjon i en garasje som i boligen. Dette kan føre til at det blir kaldt, og kommer du inn med en kald bil kan det raskt dannes kondens når varm og kald luft møtes. Ved å ha en varmepumpe unngår du dette.

Oppholdssted og oppbevaring

Høy luftfuktighet i garasjen gjør at bilen bli mer utsatt, noe som kan bli kostbart om det dannes rust eller sopp. Særlig ekstra bildeler, motorsykkeldeler og andre transportmidler som ligger over lenger tid blir utsatt for rust eller sopp om luftfuktigheten blir for høy. Om du benytter garasjen som et oppholdsrom, kan dette føre til at du puster inn soppsporer og resultere i at du blir syk. Ved å installere en varmepumpe vil dette bedres gjennom at varmepumpen holder en jevn temperatur og filtrerer bort partiklene i luften.

Bygget ellers

Det er altså lønnsomt å ha en varmepumpe i garasjen, både for din egen helse og eiendeler til oppbevaring. En annen fordel er at du beskytter også selve garasjen mot fuktskader, noe som er spesielt gunstig om garasjen er tilknyttet huset. Med en varmepumpe unngår du at sopp og fuksskader kan spres gjennom veggen til boligen din.

Innhent tilbud på en varmepumpe til garasjen i dag, så blir det et trygt og godt miljø i garasjen.