Om oss

Varmepumper Bergen har et ønske om å hjelpe privatpersoner til å finne de beste varmepumpene etter deres behov og økonomi. Det finnes mange varmepumper på markedet, derfor vil vi hjelpe deg å finne den beste for deg og din bolig. Dette hjelper vi deg med gjennom å ha samlet all informasjon på ett sted, slik at det blir enkelt for deg å finne riktig varmepumpe og innhente flere tilbud så du sparer flere tusen kroner.

Hvordan fungerer tjenesten

Tjenesten fungerer ved at du fyller ut et skjema etter hva slags varmepumpe du er på jakt etter, for deretter å motta mange tilbud fra flere varmepumpeleverandører. Tilbudene vil du få innen tre virkedager og gjør det enkelt for deg å sammenligne varmepumpene og prisene. Til slutt velger du det tilbudet som er best på både kvalitet og pris.

Derfor bør du ha varmepumpe

Stadig flere skaffer seg en varmepumpe fordi det gir god oppvarming til boligen, samtidig som det er et langt rimeligere alternativ enn mange andre varmekilder. Vi i Varmepumper Bergen er svært opptatt av privatøkonomi og ønsker derfor at du som privatperson skal få de beste varmepumpene til en god pris. Vi hjelper deg å finne hvilken varmepumpe som er best for akkurat deg, samtidig som du vil få konkurransedyktige priser og kan spare lommeboken gjennom å bruke vår tjeneste.

Etter kjøp av varmepumpe

Om du allerede har tatt det gode valg av å kjøpe en varmepumpe er det viktig at du husker å vedlikeholde varmepumpen. Vedlikehold forlenger levetiden og gir maks effekt i boligen. Derfor bør du ha en jevnlig service hvert 1-2 år, avhengig av hvor god du er på å vedlikeholde varmepumpen selv. Dersom du trenger varmepumpeservice kan du få tilbud på dette gjennom vår tjeneste, der de fleste varmepumpeleverandørene tilbyr denne servicen. For å få de beste tilbudene lønner det seg å sammenligne priser fra forskjellige leverandører, noe du raskt og enkelt kan gjøre med vår tjeneste.

Slik hjelpe vi deg

Vi har oversikt over flere varmepumpeleverandører i Norge og har samlet disse i vår tjeneste. Det gjør at når du fyller ut vårt skjema og innhenter tilbud vil du få tilbud fra flere leverandører gjennom kun et skjema. Da sparer du deg for masse tid og slipper å ta kontakt med en og en leverandør. I tillegg vil du gjennom å innhente flere tilbud få gode priser og de beste tilbudene etter dine behov.

Finn beste varmepumpe i Bergen

Ved å få tilbud fra flere varmepumpeleverandører i Bergen, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Behagelig innetemperatur året rundt

Temperaturen inne svinger i takt med været ute, men for å få jevn og god innetemperatur året rundt kan du skaffe deg en varmepumpe. Da spiller det ingen rolle at det er ustabilt vær ute. Det finnes vel ikke noe mer irriterende enn en forstyrret nattesøvn...

les mer

Vannbåren varme

Dersom du vurderer å skaffe vannbåren varme til boligen din eller blokken, bør du først vite hva det er og hva det koster. Du bør også være klar over at du kan få støtte til å legge inn vannbårent varmesystem til privathuset ditt, faktisk så mye som...

les mer

Varmepumpe til garasjen

Ønsker du god og jevn temperatur i garasjen kan du skaffe deg en egen varmepumpe tilpasset boder og garasjer. En varmepumpe i garasjen er lurt av flere grunner, særlig dersom du har planer om å bruke garasjen mye som arbeidssted. Flere bruker garasjen til...

les mer