Ta kontakt

Dersom du ikke finner svar på det du lurer på, kan du ta kontakt med oss gjennom å fylle ut skjemaet. Dreier spørsmålet seg om varmepumper eller installasjon av varmepumpe vil vi anbefale at du tar direkte kontakt med en varmepumpeleverandør. Dette er for at du skal få gode og håndfaste svar angående varmepumper.

Kontakt

5 + 9 =

Faq

Prisen på en varmepumpe
Varmepumper varierer i pris avhengig av hva slags varmepumpe du er på jakt etter, og fra hvilket selskap du ser på. Normalt sett ligger prisene på fra ca. 15 000 til 20 000 kroner. Noen har en innbakt varmepumpepris der installasjonskostnader inngår, men dersom du skal betale installasjon utenom ligger prisen på rundt 4000 kr. Videre vil priser på samme merke varmepumpe variere mellom forskjellige selskaper, og nettopp derfor er det lurt å sammenligne tilbud fra flere.
Hvilken varmepumpe er best?
Varmepumpen som er best er vanskelig å si, og du bør derfor finne en som er god for akkurat ditt behov. Her er det flere faktorer som spiller inn deriblant hvilken klimasone du bor i. Klimasone er hvor kaldt det er i området der du bor og hvor fuktig det er. Andre faktorer du bør tenke på når du skal skaffe en varmepumpe er modellvalg, boligstørrelse og ytelse. Ved å svare på de ulike faktorene som påvirker vil du enklere kunne finne den beste varmepumpen for deg og ditt behov i boligen.

Finn beste varmepumpe i Bergen

Ved å få tilbud fra flere varmepumpeleverandører i Bergen, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!